Pentuja


 
EI PENTUSUUNNITELMIA LÄHIVUOSINA! 
 
Alla olevista linkeistä löytyy perustelut yhdistelmille. Jokainen yhdistelmä on tarkkaan mietitty ja riskit olen pyrkinyt minimoimaan.
 
Pennut myydään Kennelliittoon rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja useaan kertaan madotettuina. Luovutus7-8 viikkoisena.

Jokaiselle pennunostajalle pyrin valitsemaan juuri hänelle sopivimman pennun -oli sitten tavoitteena monipuoliset harrastukset, näyttelyt tai rauhallinen lenkkikaveri. Pennuille tehdään pentutestit.

Suomenlapinkoira kuuluu Suomen Kennelliiton perinnöllisten sairauksien vastustamisohjelmaan, PEVISAan, mikä vaatii koirien silmien ja lonkkien tutkimisen ennen kuin niiden pentuja rekisteröidään. Kyynärä- ja polvitutkimukset ovat vapaaehtoisia. Vaikkei ole aikomusta pennuttaa koiraa, terveystulokset ovat hyvä huomioida harrastuksia mietittäessä ja ne ovat kasvattajalle tärkeää tietoa.

En velvoita ketään käyttämään kasvattiani näyttelyissä tai terveystarkastuksissa, mutta suosittelen sitä. Osallistun 50 eurolla silmä+lonkkatutkimuksiin, mikäli ne tehdään ennenkuin koira on 3v. Samoin maksan ensimmäisen osallistumismaksun ryhmänäyttelyyn JUN-tai NUO-sarjaan.

Pentu saa mukaansa Lapinkoira-Aapisen, ruokinta-ja hoito-ohjeita, pannan, ruokaa ja  lelun. Jos pennun ostaja haluaa, liitän hänet Lappalaiskoirat ry:n jäseneksi.

Pennun hinta on 1000€.

Yksi narttupentu voidaan sijoittaa.

Haluaisin tietää pennun kuulumisia myöhemminkin. Jos tulee ongelmia (isoja, pieniä,vähäpätöisiä) kasvattini kanssa, niin autan mielelläni ja neuvon aina tarvittaessa.

Yhteydenotot o4o-7656791 (klo 16 jälkeen) tai satu.valo@pp1.inet.fi

***************************************************************************

Mikäli haluat tutustua aikaisempiin pentueisiin kurkkaa Kasvatit-sivua sekä näitä pentue-esittelyitä, joissa on tarkemmin kerrottu vanhemmista ja perusteluista:

E- pentue

T-pentue

K-pentue

N-pentue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti